Ветовчанин, осъждан на 16 години затвор за мъчително убийство, ще прекрачи отново прага на килията, след като изпаднал в лудост и пребил бившата си приятелка пред очите на невръстното й дете.
Кошмарният побой се е разиграл на 15 октомври 2015 година, когато лежалият за убийство Б.К. поканил на алкохолна почерпка в дома си свой познат. Приятелят излязъл за малко и след като се върнал, изклюкарил на сътрапезника си, че видял бившата му любима на гости у техен съсед. Тогава подпийналият мъж се разлютил и решил, че трябва да отиде да потърси сметка на доскорошната си изгора. Нахлул в съседската къща и без да се обяснява, започнал да млати жената. Натресъл й камара юмруци в лицето, от които челюстта й се счупила. След като приключил серията удари, той решил, че жертвата му трябва да дойде с него в неговия дом и я завлякъл заедно с детето й. Там побоят продължил, като ударите вече се сипели върху цялото тяло на жената. След като физическата агресия престанала, насилникът накарал бившата си любима да се съблече по бельо и я заплашил, че ще бъде изнасилена от него и приятеля му. До такъв черен развой обаче не се стигнало, тъй като двамата мъже отново седнали на масата да вдигат наздравици, а набитата жена успяла да се измъкне незабелязано.
Няколко дена тя мълчала за преживяното, но тъй като челюстта й силно я боляла, отишла на преглед в русенската болница. Там била освидетелствана, а по-късно сигнализирала и полицията. Самият нападател бил задържан в ареста на 25 април 2016 година.
За стореното той стигна до съд, където направи пълни самопризнания за извършения побой, а жертвата му поиска да бъде компенсирана с 25 000 лева обезщетение. На първа инстанция състав на Русенския районен съд отчете, че жената е била брутално и тежко налагана, без да може да се защити или съпротивлява, и то пред очите на малкото си дете, а отделно ветовчанинът е с тежък профил - през далечната 1991 година той е осъждан на 16 години за убийство. От тази присъда е излежал 12 години и 2 месеца, а за останалите 3 години и 10 месеца е бил предсрочно освободен от затвора. Въпреки това след излизането си на свобода той нямал навъртени провинения и по всичко личало, че си е взел поуката. 
В крайна сметка съдът прецени, че насилникът заслужава намалена присъда заради самопризнанията и трябва да изтърпи 2 години и 7 месеца строг затвор, както и да плати 5000 лева обезщетение на жертвата си. Наказанието обаче може да се обжалва.