Освен разнообразните козметични терапии за лице, маникюр и педикюр, салон „Beauty Bar“ вече предлага и богат избор от естетични процедури. Наред с доброто обслужване и отношение, в малкия оазис за красота на ул. „Боянци“ 3 ще се насладите на модерен интериорен дизайн и уютна обстановка, а екип от професионалисти ще ви помогне да откриете най-точните естетически грижи, от които се нуждаете.  
„Beauty Bar“ наскоро разшири козметичното си меню, като клиентите могат да си гарантират удоволствие и видими резултати с процедурите кавитация, фотоподмладяване, фотоепилация и терапии против бръчки. Салонът работи само с нови технологии и висококачествени и доказани козметични продукти. 
С настъпването на летните месеци всяка дама иска бързо и лесно да се отърве от излишните мастни натрупвания, портокаловата кожа и да има оформен контур на тялото. Това вече е лесно постижимо с кавитацията от последно поколение в салон „Beauty Bar“. Само след първата процедура обиколката се намалява с около 1-2 см, обясняват специалистите от салона. Разбира се, резултатите и броят на процедурите е индивидуален, като те се правят веднъж седмично. Козметичната процедура кавитация е безболезнена, като при нея се използват ултразвукови нискочестотни вълни, които проникват в кожата и разрушават мастните депа. Те са контролирани и спомагат за образуването на микромехурчета за части от секундата, които постоянно и многократно се спукват. Това се дължи на променящото се налягане, като по този начин мастните депа се разрушават. Организмът извежда мазнините от тялото посредством отделителната и лимфна система. Кавитацията дава също толкова добри резултати като при нехирургична липосукция, но не по толкова инвазивен метод.
За все повече дами гладкото съвършенство е приоритет, а обезкосмяването задължителна процедура. За да има обаче тя дълготраен ефект, са необходими няколко процедури фотоепилация с IPL - технология от последно поколение. Салон „Beauty Bar“ ще изпълни вашето желание и ще ви отърве от неприятните косъмчета. Фотоепилацията всъщност е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане по всички части на тялото и позволява да се третират както малки, така и големи области. Процедурата се осъществява с апарати, които излъчват интензивна пулсова светлина и въздействат върху корена на косъма. 
В зависимост от типа косъм броят на процедурите се определя индивидуално, а те се извършват между 21 и 25 дни, обясняват специалистите от салон „Beauty Bar“.
Всички дами, които искат да имат изваяно и стегнато тяло и да се отърват от нежеланите косъмчета, могат да се възползват до края на месец май от талона за 10% отстъпка за процедурите кавитация и фотоепилация. 
Салон „Beauty Bar“ работи всеки делничен ден от 10 до 18 часа, а на телефон 0877 707 176 може да запазите час за желаната от вас процедура.