Половинката на новия европейски шампион в тежка категория при професионалистите Кубрат Пулев - поп фолк певицата Андреа, остана изключително щастлива от победата на Кобрата над Дерек Чисора в събота вечер.

Блондинката още в часовете преди мача пускаше окуражителни послания към своя любим и не можа да скрие радостта си след победата му над устатия британец.

"Най-добрият! Обичам те!", бе само едно от посланията на певицата след победата на Кубрат Пулев.

Същевременно Кобрата също остана много доволен от играта си и от резултата след победата над Чисора. “Все още не мога да се погледна, вие ще кажете как изглежда. При някои бойни спортове това решава победата как изглеждаш, а не какви удари си нанесъл”, посочи Пубев.

"Спечелих с всичко – с добрата защита, с концентрацията, с мобилизираната и дисциплинирана игра. Дълги години тренирам при различни треньори, които няма да забравя и мога да кажа, че те са допринесли за тази победа. Не можем да кажем, че само Ули Венгнер и Ото Рамин са допринесли", каза Пулев веднага след мача пред "Диема Спорт".

Кубрат поздрави специално българските фенове в залата в Хамбург и всички, които го подкрепят на родна земя.

"Българите сме супер. Мога да кажа само едно голямо благодаря, не сме от най-богатите икономики, но сме навсякъде, пак са тук и са дошли да ме подкрепят. Поздрави на цяла България”.