Невъзможността футболен запалянко да преглътне факта, че има хора с различни предпочитания от неговите, му донесе окончателна условна присъда.
На 11 юли 2014 година бащата на 3 деца лепял стикери като заклен фен на ЦСКА. След като приключил и превъзбуден от обърнатите чашки алкохол, той отишъл в заведение до Халите и попитал дали има някой от „Левски“. Един от мъжете си признал, което предизвикало взрив от емоции у заклетия цесекар, започнал да обижда левскаря и му праснал юмрук в лицето. На следващия ден изялият кроше се стреснал от огромния оток на лицето си и отишъл на зъболекар, който заключил, че е със счупена челюст. По-късно бил освидетелстван и от съдебен лекар, след което пуснал жалба в полицията.
На първа инстанция огненият „армеец“ получи присъда под минималната - половин година условно с 3 години изпитателен срок. Той обаче обжалва, като посочи, че  бил в състояние на афект. В негова подкрепа свидетелства синът му, който отишъл на място след хулиганските изпълнения и заявил, че баща му първо е отнесъл удар от синия фен. Съдиите на втора инстанция обаче не се съгласиха с тезата му и с това потвърдиха окончателно условното наказание.