Шестте оцветени в различен цвят снимки на Айфеловата кула, която се е превърнала в световноизвестен символ за Франция, се оказаха късметлийски за 58-годишната Румяна Добрева. Тя бе изтеглена сред многобройните талони на участниците в първия кръг от новата игра на вестник „Утро“ и туроператорска агенция „MG Travel“. Прилежно изрязаните и залепени цветни елементи на туристическата забележителност донесоха на нашата редовна читателка романтичен уикенд за двама в болярското село Арбанаси.  Тя и съпругът й Румен Стефанов ще отпочинат за един петък и една събота в уютния тризвезден хотел „Престиж“. 
Отидох до магазина за хляб, след това се спрях пред близкия павилион за вестници и телефонът ми звънна, когато чух радостната новина. Веднага дойдох и дори съм по домашно облекло, каза Румяна Добрева вчера в редакцията на „Утро“.
Късметлийката е безработна от 2014 година и е инвалид по болест. Цял живот е работила в сферата на ресторантьорския бизнес, като е била сервитьорка и готвачка, а в момента е регистрирана в Бюрото по труда. Всяка седмица й се налага да ходи на инжекции в болницата, а на 6 месеца и на изледвания във Варна.  Румяна си купува всеки ден вестника, за да се информира за случващото се в Русе и региона. Много често се включва и в игрите, като този път решава на майтап да събере отрязъците на оцветените в различен цвят снимки и да си опита късмета.
Когато е писано нещо на човек, то ще стане, заключава жената. 
Всъщност късметът каца на рамото на Румяна за втори път тази година, след като миналия месец тя печели екскурзия до Мадрид от игра на „Нова Бразилия“. Предстои ни пътуване на 23 март, а след това планираме да използваме и ваучера за Арбанаси, разказа Румяна. Тя не е ходила в архитектурно-историческия резерват до Велико Търново, но отдавна се кани да го посети, а сега й се отдава перфектната възможност. 
Въпросите в играта не ме затрудниха, знаех отговорите им. Единственото, за което не бях сигурна, е височината на Айфеловата кула, но съпругът ми използва Гугъл, за да не сгрешим, разказа късметлийката, която силно се надява да спечели и голямата награда в играта - ол инклузив почивка в петзвездния „Бийч Елеганс“ в егейския курорт Дидим.
През свободното си време Румяна обича да гледа телевизия и да готви различни кулинарни специалитети.