„Ще изпълним всички парчета, които българските фенове очакват от нас. Всичко, което олицетворява „Дайър Стрейтс“ - „Money for Nothing“, „Sultans of Swing“, „So Far Away“, „Walk of Life“, „Brothers in Arms“, „Private Investigations“, „Romeo and Juliet“, „Tunnel of Love“, „Telegraph of Road“ и още много. В сетлиста сме включили и произведения от ранните години на бандата. Десетилетия след началото се чувствам по абсолютно същия начин, когато изпълняваме вечните хитове на групата пред публика. Шоуто ще бъде страхотно!“, разкри за феновете саксофонистът Крис Уайт преди двучасовия лайв на „Дайър Стрейтс Екпериънс“ на 21 март в „Булстрад Арена“. Спектакълът в Русе ще бъде единствен в България и се очаква да привлече множество гости от страната и от съседна Румъния.
Най-скъпите билети за шоуто вече са изчерпани и верните почитатели нямат търпение да се срещнат с виртуозните музиканти и членове на оригиналния състав Крис Уайт и Крис Уитън. Заедно с тях на сцената ще се качат виртуозите Терънс Рейс - вокал и китара, Тим Уортълс - китара и вокали, Пол Гиъри - бас и вокали, Саймън Картър - пиано, орган и клавири и Дениъл Шогър - пиано, орган и клавири. Билетите за концерта се продават на цена от 30 до 60 лева, в мрежата на Еventim.bg, „Office 1 Superstore“, „Техномаркет“, „Технополис“, OMV и „Пикадили“ и на касата на „Булстрад Арена“, която работи всеки делничен ден от 15 до 19 часа.
Междувременно европейското турне на „Дайър Стрейтс Екпериънс“ е в разгара си и шества триумфално из Европа. Концертите се радват на огромен интерес от страна на публиката и много от предстоящите дати са изцяло разпродадени.
Ето какво гласи само един от отзивите.“Снощи се насладихме на последната от великите супергрупи, чието наследство е толкова значимо, че е бетонирано в колекцията на меломаните. Седемте виртуозни музиканта с лекота забавляваха публиката цели два часа, като пресъздадоха магията на специфичния и дори натрапчив звук на „Дайър Стрейтс“, пише за шоуто британската преса.
Спектакълът на легендите в Русе се осъществява с партньорството на водещи национални и регионални медии, сред които е и „Утро“.