Интересът към концерта на „Дайър Стрейтс“ в Русе на 21 март е огромен и вече са напълно разпродадени две от ценовите категории билети, съобщиха организаторите. За всички в Русе и региона, които все още желаят да се сдобият с ценните пропуски, мениджърите на „Булстрад Арена“ удължават работното време на касите през уикенда - събота от 9.30 до 12.30 и от 14.00 до 18.00 часа, и в неделя от 14.00 до 18.00 часа. 
Рок приключението „The Dire Straits Experience“ идва за първи и единствен път в България! На 21 март от 20 часа в новата русенска арена феновете ще чуят любимите на няколко поколения парчета така, както са изпълнявани в апогея на британската група „Дайър Стрейтс“. 
На концерта се очаква да пристигнат стотици фенове от всички краища на България, както и гости от няколко балкански държави. Шоуто е част от европейското турне на групата, което до този момент посети над 12 града във Великобритания, Холандия, Белгия и Румъния.
„Много сме развълнувани да дойдем в България с новото ни шоу „The Dire Straits Experience“. Отдавна не сме посещавали вашата страна и честно казано вече ни е мъчно“, споделиха двамата оригинални членове на групата Крис Уайт и Крис Уитън. 
„Гледахме „The Dire Straits Experience“ в Лондон и сме изключително впечатлени. Истинско удоволствие е, че българската публика ще се докосне до концерт от такъв ранг, който триумфира в зали като „Роял Албърт Хол“, споделят мениджърите на „Булстрад Арена“ Иван Драндийски и Борислав Велков. 
На сцената заедно с Крис Уайт и Крис Уитън ще видим виртуозните музиканти Терънс Рейс - вокал и китара, Тим Уортълс - китара и вокали, Пол Гиъри - бас и вокали, Саймън Картър - пиано, орган и клавири и Дениъл Шогър - пиано, орган и клавири.
Билетите за концерта на „The Dire Straits Experience“ се продават на цена от 30 до 60 лева, в мрежата на Еventim.bg, „Office 1 Superstore“, „Техномаркет“, „Технополис“, „OMV“ и „Пикадили“ и на касата на „Булстрад Арена“.
Спектакълът на легендите в Русе се осъществява с партньорството на водещи национални и регионални медии, сред които е и „Утро“.