Русенската сватбена агенция „Дежа Ву“ бе сред участниците на най-голямото специализирано изложение „Гидул Миресей 2016“ в Букурещ, преминало тази година под мотото „Един милион сватби“.
Близо 300 фирми от сватбения бранш представиха в „Ром Експо център“ своята сватбена линия за декорация и имаха възможност да сверят часовниците с румънските си колеги, които по общо мнение са доста по-напред в сватбените тенденции.
 Изключителността на това издание бе осигурена от дебютното участие на международни компании и реномирани марки. Показани бяха първите за 2016 година нови колекции от луксозни сватбени рокли, костюми и сватбени пръстени. Водещи туристически фирми представиха изкусителни оферти за пътешествия през медения месец, а фотографи, видеооператори и аниматори (диджеи) очароваха с богатите си портфолиа. 
Агенциите на свой ред демонстрираха най-актуалните тенденции в сватбения декор. Визитката на Сватбена агенция „Дежа Ву“ беше заявка за стил и  изисканост, а ключовата дума  беше ЛУКС. Тя бе представена от една от „Дежа Ву булките“ Лоредана Власин, която излезе пред публиката в булчинската си рокля.
Материите, на които русенската агенция заложи в представянето си, бяха сатен, брюкселска дантела,  стъкло и метал в комбинации с красиви и нежни естествени цветя. За всички посетители на сватбения щанд имаше подарък - кексче в бутилка, което е последната иновация в подаръците за гостите на сватбеното тържество.
„Дежа Ву“ скоро ще отпразнува 6 години от създаването си и вече е символ на качество и професионализъм. Едно от доказателствата за това е фактът, че агенцията работи успешно не само у нас, а и в съседна Румъния, където конкуренцията е изключително силна, а изискванията - много високи. Сегашното й участие в Сватбеното изложение предизвика сериозен интерес и още веднъж потвърди високото й реноме. От екипа на агенцията споделиха, че за своя изненада са били разпознати от русенски булки, отскочили до румънската столица, за да се вдъхновят от сватбения форум. Това означава само едно - русенската булка става все по-креативна и взискателна, търсеща нови и нестандартни идеи, за да направи сватбения си ден незабравим.
В това желание можем да бъдем вашият най-добър  гид в необятността на сватбената магия и да превърнем и най-смелите ви идеи в реалност, казват от „Дежа Ву“.