Ние знаем колко важно е кръщенето в съвместния живот на едно младо семейство и затова максимално улесняваме родителите и близките при организирането на церемонията, казват специалистите от сватбена агенция „Дежа ву“. Желанието на агенцията е да помогне с големия си опит и професионалните си съвети на клиентите си бързо, лесно и с радост да подготвят едно толкова важно събитие.
Екипът на агенцията се грижи всеки гост на този важен ден да получи специална покана. За църковния ритуал задължителен аксесоар са свещите, които може да бъдат декорирани изцяло по избор и желание на клиентите. Освен тях дух на кръщенето придават и декорираните шишенца за олио, детското сапунче и виното, които агенцията предлага. Традицията повелява гостите на кръщенето да получат малък подарък от родителите за спомен, като от „Дежа ву“ поемат анагажимента да осигурят даровете. 
Родителите могат да бъдат спокойни и за кърпата, с която детето се поема от кръстника, като от агенцията освен бяла кърпа предлагат и възглавничка или детски халат с бродерия с името на детето или неговите инициали. 
За да създадат уникална празнична атмосфера, от „Дежа ву“ се грижат и за украсата в църквата, като традиционно се декорира купелът. Стойките с цветни аранжировки са прекрасно допълнение към украсата за кръщене на купела и изграждат цялостната визия на празника. Приказката в ресторанта пък се допълва от балони, цветя, розови или сини панделки.