Парламентарната шефка Цецка Цачева и червената депутатка Корнелия Нинова едва не стигнаха до женски бой в пленарната зала след искане на социалистката да й бъде обяснено защо крие министър-председателя и други членове на кабинета.Нинова излезе с декларация малко след началото на парламентарния контрол, но Цачева бързо я спря и й напомни, че това е процедура по начина на водене. След като бесепарката продължи с искането си, Цачева отново я прекъсна и й напомни, че решенията в парламента се взимат на председателски съвет. След това заплаши устатата социалистка, че ще й отнеме думата и ще прекрати заседанието, ако не си седне на мястото. 

Нинова обаче твърдо отказваше да го стори, което вбеси шефката на парламента и тя на няколко пъти я прикани да спре с настояванията си от трибуната. "Знам, че ви предстои конгрес, знам, че водите персонална битка", заяви Цачева, докато спираше микрофона на червената си колежка, което обаче ядоса Нинова и се наложи те да се отправят към трибуната за всеки случай, ако размяната на остри реплики между двете дами продължи.

Така Цачева намекна, че Нинова ще се впусне в надпреварата за нов лидер на БСП, което упорито се шушука в редиците на столетницата.