Празничните герои организират състезание Laser Park, което ще се проведе под мотото „Спортувай с мисия“ и ще е част от предстоящата им кампания „Великден 2016"
Само месец след невероятно успешната си коледна кампания, Holiday Heroes започнаха подготовката за осмата ни благотворителна кампания за Великден, с която отново ще помогнат на семейства в нужда. На 20 февруари, събота,  празничните герои са подготвили вълнуващо и интензивно предизвикателство, част от поредицата спортни турнири между компании на благотворителната оргазация „Спортувай с мисия“. Точно в 10 часа сутринта, в Laser Park, Bulgaria Mall, записаните отбори ще се включат в първия подобен турнир, който обещава да е много забавен и динамичен. 
Желаещите да се забавляват и да спортуват с мисия трябва да запишат отбор от четирима представители на фирмата, в която работят до 8 февруари 2016. Повече информация за турнира можете да намерите на сайта на Holiday Heroes
Таксата за участие на всеки отбор ще бъдат използвани за закупуване на храни и продукти за кампания „Великден 2016“, чиято цел отново е да помогнем на 5000 нуждаещи се семейства да усетят топлината на празника с пълна трапеза.