Вероятно все още ви предстои да купувате коледните си подаръци. Решихме да ви помогнем с ръководство за шопинг, вдъхновено от зодиакалните знаци и техните специфични характеристики.Ето го и него:

За Козирог (23 декември – 20 януари)
Козирогът е търпелив и практичен земен знак. Хората от тази зодия се придържат към класиката и са семпли по натура. Можете да ги зарадвате с някакъв полезен домакински уред или пък с някаква реликва от дърво или антикварен предмет.

За Водолей (21 януари – 19 февруари)
Това е оригинален и независим знак, който обича иновациите. Изберете на човека Водолей необичаен подарък. Някакъв остроумен или хумористичен аксесоар, или вещ с интелигентен, новаторски дизайн.

За Риби (20 февруари – 20 март)
Това са хора, които ценят изкуството, имат богато въображение и са много сантиментални. Затова можете да ги зарадвате с някакъв нематериален подарък – романтична ваканция или пък произведение на изкуството, вдъхновено от океана – все пак това е воден зодиакален знак.

За Овен (21 март – 20 април)
Тези хора са активни и динамични и жадуват за приключения и предизвикателства. Подарете на вашия Овен нещо, което да го държи активен – спортна джаджа, например или някаква настолна игра, която да зарадва състезателния му дух.

За Телец (21 април – 21 май)
Тези хора са гастрономи, които обичат да се наслаждават на фините неща в живота. Те са решителни и надеждни и издигат в култ комфорта. Можете да ги зарадвате със скъпа маркова дреха или аксесоар или пък с гурме предмет/прибор за дома – те ще го оценят!

За Близнаци (22 май – 21 юни)
Тези хора са нежни и находчиви и са лесни, когато става дума за подаръци. Те са умели комуникатори с младежки дух, така че можете да ги зарадвате с аксесоар за пътуване, с новия албум на любимата им група, или пък с предмет, направен по поръчка, специално за тях.

За Рак (22 юни – 22 юли)
Тези хора са дълбоко искрени и са много семейни натури, които обичат домашния уют. Можете да ги зарадвате с нов комплект спално бельо, с красив албум/рамка за снимки, красива картичка и ароматна свещ.

За Лъв (23 юли – 21 август)
Лъвовете са щедри и уверени хора, които обичат да са в светлината на прожекторите. Те ценят вещите си и ще се зарадват на красиво бижу, на скъп парфюм или на ефектен шал. Те обичат и предметите, свързани с личното им удобство, например лаундж стол или хамак.

За Везни (24 октомври – 22 ноември)
Везните са отстъпчиви идеалисти. Те са родени любители на природата и харесват всички органични материали. Можете да ги изненадате с някакви причудливи, екопредмети за домашна употреба, с нов велосипед или туристически обувки, а също и с биокозметика.

За Скорпион (23 ноември – 22 декември)
Тези хора са мистериозни и много чаровни, но имат своята тъмна страна. Можете да им изберете някакъв по-драматичен тоалет, секси бельо за страстни нощи или предмет на изкуството с по-абстрактно, загадъчно послание, което да допадне на интуитивната им природа.

За Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Тези хора са любители на приключенията и свободата, а също така са философски настроени, весели натури. Можете да зарадвате вашия Стрелец, като му подарите почивка зад граница, скок с парашут или философска книга.