Българската тенис звезда Григор Димитров се залюби с поп иконата Никол Шерцингер. С тази новина гръмнаха английските медии „Сън” и „Мирър”. 37-годишната красавица излиза отскоро с 24-годишния български ас, а изданията пишат, че точно Гришо може да спечели сърцето й.

„Димитров може да спечели сърцето й. Двамата излизат заедно. Напълно отдадени са един на друг. Обаче няма как да бъдат видени един до друг към този момент, тъй като са много внимателни и не искат връзката им да бъде обект на внимание”, споделя източник пред „Сън”.

Никол Шерцингер имаше дълга връзка със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. След като се разделиха, красавицата имаше няколко краткотрайни флирта.

Григор Димитров пък прекара няколко години в обятията на Мария Шарапова, а напоследък е свързван с французойката Ализе Лим.
Източник на „Мирър” пък твърди, че дори Люис Хамилтън вече знае за отношенията между Шерцингер и Гришо, но не е щастлив от този факт.Нещо повече - трикратният шампион във Формула 1 бил бесен на новината.

"Люис знае и е много нещастен. Това го накара да осъзнае, че вече няма бъдеще с нея. Той отчаяно опитва да се види с Никол и да поговорят, но опитите му през последните няколко седмици удрят на камък”, споделя източникът на английското издание.