Не всеки ден футболният отбор на „Дунав“ влиза в ефира на реномирана телевизия като „Диема Спорт“. „Утро“ разговаря вчера с изпълнителния продуцент на медията Борислав Борисов. През миналата година той бе избран за спортен коментатор номер 1 на България.

- Боби, здравей! Как този мач попадна във вашата програма?
- Преценихме, че двубоят ще бъде твърде интересен с битката между водещ отбор от „А“ група и един от лидерите в „Б“. Феновете със сигурност ще сравняват. Освен това аз имам лични пристрастия към „Дунав“ /през 90-те години той бе за кратко централен нападател на русенския отбор/. 

- Преди няколко години „Утро“ писа за стажа ти в „Дунав“.
- Помня. Още пазя вестника у дома. 

- Разкажи ни нещо от кухнята преди мача днес.
- Коментатор от стадиона в Ловеч ще бъде Гено Даскалов, а репортер - Петър Стоянов. Гост коментатор в студиото ще бъде Стефан Юруков-Чики, бивш играч на „Литекс“ и русенския „Корабостроител“. Денят по „Диема Спорт“ ще започне с мача на „Спартак“ /Плевен/ и ЦСКА /13.30/ часа. В студиото преди срещата на „Литекс“ и „Дунав“ зрителите ще могат да видят репортаж за развитието на русенския клуб в последните години и интервю със старши треньора Веско Великов. Ще обсъдим всичко около съставите на „Литекс“ и „Дунав“, а след срещата ще се постараем да опишем посредством компютърната ни графика стила на игра на русенци.

- Благодарим за тази информация!
- За нищо. Поздрави за феновете на „Дунав“!