Трудовата злополука на булевард „Цариградско шосе” 129, за която БЛИЦ съобщи пръв, е станала при строителството на гараж на пет нива, видя репортер на БЛИЦ. Желязната конструкция, изградена до момента е подала и няколко тежки елемента са паднали върху двама от намиращите се на мястото работника.Пострадалите са с рани по краката, без видими кървави петна, което означава, че може да няма и счупвания. Те бяха качени в пристигналите на мястото три линейки и откарани в болница. 

Според очевидци, срутването е станало по време на работа и вероятно се касае до неспазване на условията за безопасен труд.

На мястото пристигна и пожарна кола, вероятно за да се използва стълбата им, ако се наложи, но и без нея спасители и полицаи изведоха пострадалите от сградата. Лекари от едната линейка, която чакаше в резерв казаха за БЛИЦ, че според техни колеги инцидентът не е довел до сериозни наранявания. 

Това обаче бе мнение преди да бъде изваден и вторият пострадал, като неговото състояние в момента не е известно. При свалянето му от постройката се видя, че и той е с превръзки на краката.