Щом притворя си очите вечерта, гребенът на вълните се появява на мига. Как не мога да реша на плажа на „Добротица“, „Елица“, „Амелия“, „Оазис“, „Панорама“, „Лагуна бийч“ ще ида аз. Това стихче отведе на една вълшебна едноседмична почивка в оазиса на българското Черноморие „Албена“ Антония Ралева. Тя спечели една чудесна олинклузив ваканция със седем нощувки за двама от най-голямата и щедра игра в Русе. Името на Антония беше изтеглено вчера от управителя на офиса на „Албена Тур“ в Русе Милена Гогева сред многобройните талони на участниците в Голямата лятна фиеста, организирана от най-добрия русенски вестник „Утро“ и туроператора. 
Когато ми се обадихте по телефона, за да ме информирате, че аз съм големият победител, си помислих, че това е поредната шега на колегите ми от работа. Те много често се шегуват с мен и реших, че този път са измислили да ми кажат, че печеля награда, сподели Антония. 29-годишната победителка, която ще отдъхва една седмица в най-стилния курорт на българското Черноморие, работи като технически сътрудник във фирма „Щит“. Фирмата им е абонирана за „Утро“, а от миналата година младата дама не пропуска игрите на вестника. Такава награда не съм получава никога и не можах да повярвам, когато разбрах. Всъщност с колежката решихме да играем заедно, като изрязвахме имената на хотелите, залепвахме ги на талоните, аз набързо измислях стихчетата и ги изпращахме, като обикновено талоните от жокерите оставаха за нея, разказа Антония. 
Тя беше изключително изненадана от вчерашната новина, като сподели, че тепърва ще реши с кого да прекара една незабравима едноседмична почивка в „Албена“. Ще отида или с приятелка, или с майка ми, добави Антония. 
Тъй като Антония е в отпуск и вчера не беше в Русе, за да си получи лично наградата, екипът на „Утро“ реши да изненада майка й Донка Ралева в дома й в Червена вода. Антония беше толкова щастлива и развълнувана и толкова съжаляваше, че не е в града, за да си получи лично наградата, каза майка й при връчването на ваучера. Тя пък е готова да придружи дъщеря си и да прекара една незабравима седмица с нея в перлата на българското Черноморие „Албена“. 
Антония е следвала във Варненски икономически университет и често с приятели е посещавала „Албена“. Много й харесват чистите и поддържани плажове, природата, тишината и спокойствието в комплекса. Младата дама много обича да пътува, като често ходи на море и на любимата си планина Родопи. Обичам и екскурзиите, но по-рядко ми остава време за разходки в чужбина, сподели тя.