Николета, за която България научи след участието й в предаването „Ясновидци”, успя да разплаче певицата Прея и да вкисне настроението на всички участници в „Черешката на тортата”. Получила внезапно прозрение „от горе”, Николета издекламира пред камерата: „Ох, тя ще закъснее с вечерята” и мигом придоби тягостно изражение, сякаш всеки момент ще изпадне в астрала.През цялото време Прия се стараеше да посрещне добре гостите си, но Николета даде всичко от себе си, за да замрази настроението на останалите и най-вече на младото момиче, което в един момент се разплака.

Още от вратата тя й се накара, че не е успяла да се справи навреме. „Не ми се извинявай”, отсече с царствен жест Николета, която се беше спретнала концептуално в синьо кожено якенце и лилав лъскав грим. Тя не прие дори извиненията на момичето, че е имало финансови затруднения и не е могло да започне навреме. 

Вярна на себе си, Никола критикуваше Прея без причина почти до края. Не хареса и храната й: „Тия неща, които е подготвила, бяха свръх гадни. От рибката хапнах, само това ми хареса”, заяви тя с жест на гурме – критик, обикалящ ресторанти със звезди „Мишлен”.

Николета опита да саботира Прея и с изненадата, която тя беше подготвила за гостите си. „Аз не мога да пея”, отказа тя да участва. След това ясновидката, родом от Червен бряг заяви: „Вкъщи слушам само мантри!”

Явно и те обаче не са били достатъчни, за да може Николета да влезе в мир със себе си, защото излезе извън нерви и нападна останалите участници, когато разбра, че не е спечелила. Ясновидката не успя да сдържи гнева си и се скара на Ернестина Шинова: "Моята маса беше по-хубава, беше цялата отрупана, а спечели ти", почти проплака Николета и даде да се разбере, че явно съдбата е срещу нея: "Това е четвърто риалити, четвърти проект и все нещо не е като хората и накрая нищо не се получава", недоволстваше очевидно капризната Николета.