Около 10 млн. лева ще остави в наследство естрадната прима Лили Иванова на 8-годишния Иван. На толкова специалисти оценяват богатството на легендарната певица, а момченцето е голямото внуче на сестра й Магда.Откакто се е родил, малчуганът е голяма слабост на изпълнителката на "Детелини". За деня на детето - 1 юни, тя пожела да го заведе на сладкарница, а малкият й върна жеста като я зарадва, подарявайки й рисунка, надписана "За Лили от Иван", пише "Телеграф". На белия лист той е нарисувал двуетажна къща, пред която има три дървета. За да не обърка певицата какви са, хлапето дори ги е описало - ябълка, круша и череша. Между тях има и цветя.

Примата толкова се впечатлила от творбата на внучето, че реши да я сподели спочитателите си в социалната мрежа Фейсбук.

Лили Иванова издаде слабостта си към Иван по време на концерт в Русия преди няколко години. Певицата тъкмо се беше обзавела с последен модел айфон и порхождаше във Фейсбук. Една от първите снимки, които публикува от юбилейния концерт на поета Иля Резник, беше от хотелската си стая в баровския "Риц" в Москва. Докато я снимат, тя бе оставила телефона си. При увеличението на снимката се виждаше, че на дисплея е поставила снимка на малкия Иван.

Певицата е споделила на сестра си Магда, която е с 3 години по-голяма от нея, че ще остави всичко на Иван, но при едно условие - детето да завърши образованието си в чужбина. Той обаче няма да получи авторските права на песните й, които тя била завещала на Ангел Попов-Ачо.