Хора от три предавания се събраха на голям купон, за да поздравят победителя от “Като две капки вода” Ненчо Балабанов. Актьорът реши на финала в понеделник да се преобрази в Коцето Калки и да изпълни “Векът на любовта”. Толкова добре се справи отново със задачата, че събра най-много зрителски гласове. Втори остана Филип Аврамов, трети - Азис, а на 4-о място се нареди Криско.

С победата в третия сезон на имитаторското шоу Ненчо спечели и кола. Малко след финала той с любимата си жена - певицата Йоанна Драгнева, и останалите участници пренесоха празненството в столичен клуб. Там отидоха водещите Зуека и Рачков, продуцентът Магърдич Халваджиян, менторите Георги Низамов и Етиен Леви. Присъстваха и колегите им от “Господари на ефира” Мария Игнатова и Румен Угрински, както и Поли Генова, която се състезава в другото шоу, продуцирано от Магърдич Халваджиян, “И аз го мога”. Кой ще стане победителят в него, ще се разбере на финала довечера.

Халваджиян обяви, че започва работа по четвъртия сезон на най-успешното шоу за певци “Х Фактор”.

Победата на Ненчо Балабанов проследиха 761 хил. зрители. Повече - 1,4 млн. души, са предпочели да изгледат концерта на Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” в “Арена Армеец”, който Би Ти Ви излъчи по същото време. Това показват данните на ГАРБ. Според данните на другата пийпълметрична агенция - “Нилсен Адмосфиър България”, Нова тв отчита 53% ръст спрямо миналата година в дела на аудиторията в активната възраст - 18-49 г.