Шестокласничката Вилиана Драганова от СОУ „Христо Ботев“ е поредният русенски ученик, спечелил награда в националната кампания на НАП „Влез в час с данъците“, съобщиха от регионалния офис на приходната агенция. Наградата й бе връчена по време на нейното участие в училищната конференция по информационни технологии.
Модерният фотоапарат, който тя получи, ще радва семейството на Вилиана благодарение на нейното участие в играта „Парола: Касова бележка“, в която ученичката е регистрирала над 300 фискални бона. Играта продължава  с последния си етап за месец май и в нея могат да участват всички ученици, като регистрират неограничен брой касови бележки, които трябва да запазят до последния жребий. 
С награждаването на Вилиана приключи тазгодишната кампания „Влез в час с данъците“. Първите лекции от нея започнаха в началото на втория учебен срок. Четирима служители от офиса на НАП в Русе се срещнаха и разговаряха с випускниците на Математическата гимназия, СОУ „Възраждане“ и гимназиите по дървообработване и механотехника.