Привлекателни оферти за върнати от лизинг автомобили ще предложи „Пежо“ на два горещи оказиона на открито. Първият ще бъде в събота и неделя /9-10 май/ на паркинга пред „Практикер“ на бул.“Липник“, а вторият - в понеделник, вторник и сряда/от 11 до 13 май/ на паркинга пред шоурума на „София Франс Ауто“ на ул.“Иван Ведър“5.
Доказаната френска марка, чиято стратегия за развитие е да се придвижи в по-луксозната част на спектъра и това личи при изработката и оборудването на колите й, ще извади за продан екземпляри от най-популярните модели на „Пежо“.
Тези, които искат да купят сигурна и почти нова кола на повече от изгодна цена, ще бъдат затруднени единствено от богатия избор. Автомобилите са на възраст до 5 години, обслужвани са само в оторизираните сервизи на „Пежо“ и разполагат с договорна гаранция до 6 месеца или 6000 км или фабрична гаранция, съобщиха от русенското представителство на „София Франс Ауто“.
Компанията е подготвила и едно солидно облекчение за купувачите - те имат възможност да вземат харесания автомобил и на лизинг до 4 години при лихва от 6.9%.