Известният холивудски актьор Робърт Дауни-младши прекъсна интервю, което трябваше да е посветено на филмовата му кариера и новия филма "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", но впоследствие му бяха зададени въпроси от личен характер и то за миналото му, което отдавна е обърната страница от живота му.

Причината за провала на интервюто бяха неприятните въпроси, които му бяха зададени.

На видеозапис, разпространен от британския журналист Кришнан Гуру-Мурти, се вижда, че на актьора не му харесват въпросите за "миналото му".

Объркването на звездата се засилва, когато журналистът продължава да настоява да говорят на тема, далеч от поводът за срещата им, и го връща към интервю за в. "Ню Йорк таймс" чак от 2008 г.

"Много съжалявам, наистина не - какво правим?" - възмущава се Робърт Дауни-младши.

След това става, сваля си микрофона и излиза от студиото.

Режисьор на "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" е Джос Уедън. В лентата са събрани много супергерои като Капитан Америка (Крис Евънс), Хълк (Марк Ръфало), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Железният човек (Робърт Дауни-младши) и Тор (Крис Хемсуърт).

Филмът "Отмъстителите" излезе по кината през май 2012 г. При бюджет от 220 милиона долара той донесе на създателите си над 1,5 милиарда долара от продажбата на билети и зае трето място в класацията на най-касовите филми в историята.