Елитната холандска козметика „Бергман Бюти Кеър“ официално стъпи и в Русе, а около 15 дами вече имаха възможност да се докоснат до изключителния лукс на бранда и да тестват първокласните продукти. Събитието по представянето на марката се състоя в сряда вечер в хотел „Рига“, а организатор бе LPG Derm Естетик Център. Медицински специалист приложи лифтинг и антиейдж терапията на „Бергман“ на дамите, които бяха впечатлени от бързите резулати и видимия ефект върху техните лица.  
Високият клас медицинска козметика е разработена от опитни естетични хирурзи и дерматолози и осигурява професионална грижа, като запазва свежото младежко излъчване. „Бергман“ използва само съставки на растителна основа, като основната и най-важната във всички продукти е бета глюканът, който активира кожните клетки. Той доказва своите невероятни резултати още със стартирането на „Бергман“ през 2000 г. и първия разработен и изключително ефективен продукт - крем за заздравяване на рани, включително и изгарания с регенериращи качества, обясни представителят на марката Маргарита Зашева. Бета глюканът е полизахарид, получен при ферментация на дрождите. Той подобрява имунитета на кожата, което води не само до изглаждане на бръчките и забавяне на процесите на стареене, но и до повишаване на защитата срещу UV радиация. 
„Бергман“ непрекъснато обновява продуктите си, като в момента се предлагат четири групи, които задоволяват всеки тип кожа. Сериите са „Клиника вкъщи“, „Почистваща грижа“, „Грижа за кожата“ и „Специализирани грижи“. Продуктовата гама е разработена за жени и мъже, които търсят луксозно качество на достъпна цена. Висшата линия грижа за кожата дава моментални резултати, като прави кожата съвършена, а промяната е осезаема. Последният щрих в усещането за лукс прави опаковката на продуктите, която съчетава качество и модерност.
Елитната козметика „Бергман“, както и другият символ на лукса и разкоша - френската марка Gatineau, могат да се намерят само в LPG Derm Естетик център на улица „Тодор Александров“ 6, където работи и най-добрият естетичен специалист от София д-р Радина Денкова. Центърът, чиято собственичка Полина Кулчева е главен „виновник“ висшата холандска козметика да стъпи в Русе, предлага също и апаратни процедури от световни брандове в областта на скулптиране на тялото и третиране на целулит, лифтинг на лицето и други подмладяващи процедури.