Овен
2014 година обещава да бъде много динамична и непредсказуема в различните сфери. Вие ще приличате на „препускащи коне”, а животът ви ще е като една непрекъснато променяща се декорация. Действия и решителност. През първото полугодие може да се увеличат членовете на вашето семейство. Благоприятно време за семейството. Благодарение на Уран, очаквайте големи промени, които ще ви донесат не само по-голяма стабилност, но и ще обогатят живота ви и ще внесат подобрения. Болшинството от вас ще постигнат това, което искат и към което се стремят, ако не и повече. Нещата ще се случват внезапно и неочаквано, но това ще е тест за вашата зрелост и отговорност. Лесно ще намирате своята отправна точка. Имате необходимия потенциал, за да се справите и отстраните всички пречки, с които ще се срещнете. Вие ще се превърнете в главно действащо лице, едновременно ще бъдете актьор и режисьор. Всичко ще ви води в правилната посока, а вие ще имате достатъчно мотивация. Много внимавайте при управлението на капитали, бизнес, уреждане на застраховки и наследство.
Телец
В плана ви за 2014 влиза употреба на методи, чрез които да удовлетворите своите желания и потребности, при това с много упоритост и изобретателност от ваша страна. Консервативният ви подход в любовта ви лишава от ореола на романтиката и непринудеността. Свободните от вас ще могат да се влюбят от пръв поглед, но за съжаление тази особа няма да съответства на вашите представи и изисквания. Но дори да не се стигне до сериозни отношения, то в интимен план сте обезпечени. При това инициативата ще е от ваша страна. Слънчевото затъмнение в знака Телец  в края на април и началото на май може да окаже влияние върху здравето и психиката ви. Използвайте времето през годината, за да покажете истинския си потенциал и да успеете да разберете какви са вашите приоритети в живота. Посоката, която Сатурн ще даде на вашите планове, не е много ясна. През първата част на годината транзитният Юпитер ще ви поднесе необикновени възможности за реализация на вашите цели и желания. Ще се разшири кръгът на вашите приятели.
Близнаци
За да постигнете своите цели, са ви нужни рационалност, далновидност и желязно спокойствие. Астрологичните аспекти създават добри материални предпоставки. Получаване на нова длъжност, допълнителни привилегии, изгодна сделка. През февруари, юни и октомври избягвайте да оперирате с големи суми пари. Също има опасност от объркване, грешки в документите, изпускане на важни детайли. Случайна среща може да остави дълбоки следи в душата ви. Странни съвпадения, интересно стечение на обстоятелствата, неочаквани обрати няма да ви отминат. Имате всички перспективи за създаване на дългосрочна връзка. Анализирайте миналите грешки в отношенията си и не ги повтаряйте отново. Идеалният партньор за вас е близък по манталитет и интелектуално равнище, както и интимната съвместимост. Пазете се от прояви на собствения си егоизъм и стремежа ви към независимост. Промените ви са необходими като въздуха. Рутината и монотонността могат да ви депресират. Търпението няма да е винаги сред вашите добродетели. Нищо в живота не е постоянно и вие ще трябва да се научите да се справяте с преходността.
Рак
Трудният период остава вече зад вас. 2014 ще е по-добра от предишната- благоприятна за пътуване, за преместване, за нови запознанства, за вливане в нови колективи. Със своята ревност може да отблъснете партньора си във връзката. Свободните от вас ще имат всички шансове да намерят половинката си. Март е добър месец за запознанства и романтични срещи. Април няма да оправдае надеждите ви. Август е най-подходящото време за укрепване на връзките ви или създаване на нови. Много от вас имат високи амбиции, и това е много добре. Но ако искате да постигнете още по-добри резултати и по-голям успех, ще трябва да продължите да развивате своите умствени и физически умения.  Всичко ще дойде бавно, но сигурно.  Годината ще донесе много промени и проблеми.  Това не означава, че нещо трябва да се промени към по-лошо.  Напротив!  Дръжте отворени ума и сърцето си, за да се възползвате умело от хода на събитията в своя полза.  Въпреки че ​​ще изпитате както добри, така и лоши моменти, пътят е само един- напред!
Лъв
2014 ви носи повече енергия от предишните години. Период изпълнен с много предизвикателства. Ще можете да увеличите постиженията си. Значително ще се разширят възможностите пред вас. Не е желателно да смесвате деловите и личните отношения. Най-предприемчивите ще разширят бизнеса си, ако са подкрепяни от роднини или близки приятели. Тези, които са свободни, ще имат шанса да срещнат някой на същата вълна, близък по интереси човек и по-късно отношенията могат да прераснат в любовни. Първото полугодие имате по-голям шанс и по-добри условия да изпълните намеренията си, а през втората половина на годината, трябва да преосмислите своите дългосрочни планове и цели. По-конструктивно ще погледнете на живота си. Постепенно ще нараства вашият оптимизъм, самоувереност и ще вдъхновявате другите. Може да ви се появи желание да пътувате до различни места, но и тенденциите са благоприятни за това. През второто полугодие нараства възможността да увеличите теглото си, затова внимавайте как и с какво се храните.
Дева
През последните години имахте доста сътресения. Всички лоши неща вече остават назад. Постепенно ще бъдат отстранени препятствията по пътя към вашите цели. От вас се изискват активни действия и силни амбиции. За вас основен двигател ще бъде кариерата, професионалното и служебно издигане. Не губете самообладание в трудни ситуации. Проблемите ви благополучно ще се разрешават. Трудни ще са отношенията ви с братя, сестри, съседи и близки приятели. Ако имате желание за промяна на местоработата, направете го през втората половина на годината. Засилва се желанието ви за флирт. Тези, които са настроени за сериозни отношения, още повече ще бъдат внимателни и ще станат придирчиви при избора на партньор. Крайната подозрителност и мнителност обаче ще е като прът в колелата ви. Любовта може да дойде като кратка светкавица, да озари сърцето ви и после бързо да изчезне. Мъдрият Сатурн иска да увеличи опита ви, който да остане да свети в живота ви като скъпоценен камък. Юпитер ще ви подпомага в духовния растеж, а Плутон ще иска да ви усъвършенства. Грижете се за краката си, за глезените и ги пазете от навяхване.
Везни
2014 г. за мнозина ще стане година на успеха.  Вашите усилия и постоянство ще бъдат най-накрая възнаградени. Венера е в ретроградно движение през януари, което създава предпоставки да прехвърлите своите емоционални проблеми от старата в новата година. В средата на пролетта съдбата ще е по-благосклонна към вас. Някои ще срещнат любовта по неочакван начин, други ще получат подарък или ще имат успех с парите. Благотворното влияние на Юпитер през втората половина на годината ви пренасочва към постигане на много от целите и желанията ви, вливане на нови енергии и идеи, подобряване на стандарта и условията на живот.  Придържайте се към вашите планове, упорита работа и полагане на нужните усилия, за да получите това, към което се стремите.  Не забравяйте - търпението е добродетел! През месец май съществува тенденция да бъдете екстравагантни и по-разточителни. Сатурн обаче ще ви ограничава да бъдете по-икономични и благоразумни във финансовите дела. В любовната сфера ще се проявите като по-чувствени. Ще е необходимо да балансирате чувствата си, тъй като много лесно симпатиите ви ще се превръщат в страст.
Скорпоин
През 2014 ще се проявите като смели и независими, ще имате пълна свобода на действие. Може да се отклоните от предишните норми и да развиете нови стратегии, да създадете свои неписани правила, което ще разшири границите на вашите възможности. Въпреки че ще нарушавате разни забрани и табута, ще успеете да излезете сухи от водата и с минимални загуби за себе си. От средата на април до края на септември е подходящо за всякакви начинания с дългосрочни перспективи. Ще намерите своята отправна точка по пътя към достиженията и ще успеете да се развивате. Необходимо е да се самоконтролирате, за да избягвате конфликтите с любимия човек. Проявите на егоизъм от ваша страна, както и игнориране на интересите и желанията на партньора ви, могат да станат причина за раздяла. Ако проявите външна пасивност и търпение, ще имате доста позитивни емоции. В началото на лятото може да се увлечете по летен флирт. Силата и дълбочината обаче на вашите чувства няма да съвпаднат с чувствата на другия човек. С една дума, може да се влюбите в недостъпен и недостижим партньор. Обаче по време на война и любов всичко е позволено.  За вас поговорката важи с двойна сила през новата година!
Стрелец
2014 за вас ще е като да практикувате ветроходство в бурно море. Вече сте се поучили от миналите грешки, натрупали сте опит, така че ще ви е по-лесно. Ще нарасне деловата, интелектуалната и творческата ви активност. Ще копнеете по  приключения и подвизи, ще търсите действията, ще бъдете пълни с идеи, планове и надежди. Лесно обаче ще губите интерес и ще преминавате от една дейност към друга, оставяйки много незавършени дела след себе си. Стремете се да не разпалвате много силно своя огън, за да не изгорите сами в него. До 10 март вашият управител Юпитер ще стопира социалната ви реализация и ще сведе възможностите ви до минимум. Как точно ще се развият нещата зависи от вида на вашата дейност и личните ви амбиции. След това, на публични мероприятия ще можете да покажете своя интелект и да блеснете със своите способности. Мнозина ще постигнат търсената популярност, ще се развие кариерата им, ще се утвърдят в професията си. Търсещите любовни афери със сигурност ще ги намерят, въпреки че това не е най-доброто време да създавате дълготрайни връзки.
Козирог
Новата година ще донесе различни промени в живота ви. По-трудно ще ви бъде през първата половина на годината, когато Марс, Юпитер, Уран и Плутон ще оказват дисхармонично влияние към вашия знак. Може да се окажете притиснати  от обстоятелствата и да се наложи вземането на нестандартни решения. Не всички обаче ще издържат на натиска.  Именно тогава не бива да прибързвате. Ще успеете да преживеете всички трудности и ще оцелеете дори при най-суровите условия. През пролетта ще можете малко да си отдъхнете. Финансовото положение през годината ще  е нестабилно. По-далновидните Козирози ще успеят да привлекат успеха към себе си, включително и финансов. Все още има много неща, които трябва първо да се организират, преди да се направи следващата крачка. През януари ще настъпи охлаждане в романтичните чувства, а мнозина ще започнат да се съмняват в правилността на своя избор. През юни вече настъпва по-благоприятен период за личните отношения. Неочаквана любов може да ви направи непредпазливи и да се хвърлите във водовъртежа на чувствата. Ще се почувствате привлечени към духовните дейности и мистицизма.
Водолей
През 2014 ще изпитвате още по-голямо желание за независимост, лична и духовна свобода. Животът ви няма да бъде много регулярен, но това ще ви държи в добра форма. Вашият авантюризъм и непостоянство могат да създадат проблеми в личните ви отношения. Ще осъществите интересни запознанства. Свободните ще срещнат любовта, тъй като Купидон се е прицелил във вас. Кариерата ще бъде в центъра на вниманието на мнозина и е голяма вероятността да се издигнат по стълбицата на успеха. Финансовата полза за вас ще дойде от странични лица и споразуменията с тях. Това може да бъде бизнес оферта, помощ от определен човек, голяма сделка, подписване на споразумение, договор и др. За мнозина новата година може да се окаже една от най-доходоносните. Ще се открият различни начини за печелене на пари. Възможно е да получите доходи от неочаквани източници. Парите и материалните ценности няма да са толкова важни, колкото себереализацията. През втората половина на есента не трябва да игнорирате всички предложения, дори ако те изглеждат съмнителни. Храносмилателната система и черният дроб могат да ви създадат здравословни проблеми.
Риби
През 2014 ще бъдете по-позитивно и оптимистично настроени към света. Нещата започват да отиват по местата си. Ще успеете да постигнете стабилност във всички сфери на живота си. Иначе избягвайте да се поддавате на импулсите си за кардинални промени. Бъдете предпазливи поради опасността да бъдете измамени в съмнителни дела или отношения. Отговорностите, които поемате към други хора, водят до голям преразход на енергия от ваша страна. Помислете върху това. Поддържайте равновесие между емоционалните си нужди и грижата за другите. Не се препоръчва да сменяте местоработата си и да се потапяте в други сфери на дейност. Голяма е вероятността да се пътува до чужбина за развлечение. Пазете се от недоброжелателка скрита зад маската на дружелюбие през втората половина на годината. Създайте си добри здравословни навици. Може да имате проблеми свързани с половите органи, отделителната система, челюстите и лицето. От юни до септември има възможност да се появи романтична любов, но тенденциите не са за дълготрайна връзка. Бъдете изключително внимателни към сърдечните въпроси.  /Ивелина Пенчева