Овенът ще има доста разходи 

През 2018 г. се очертава да имате доста разходи, които ще ви бъде трудно да избегнете. Някои ще бъдат свързани с покупки за дома и семейството, а други с пътувания и здраве. Възможно е трудно да събирате необходимите суми. Ако сте дали пари назаем, през лятото потърсете онези, които дълго време не ви ги връщат. Тогава финансовото ви положение ще се подобри. Може да се наложи да се откажете от някои примамливи предложения и проекти, но това ще е само за ваше добро във финансово отношение. Предишни договорености и договори ще ви донесат успех и доходи. Важно е упорито да се движите напред до постигане на благополучието!

 

Любовта е финансов риск за Телеца

Финансова стабилност и загуби в разумни граници през 2018 г. за вас. Вие сте практични, винаги имате спестявания за черни дни и единственото, което може да ви извади от равновесие, е любовта, заради която да похарчите всичките си пари. Затова съветът е да бъдете по-сдържани и по-умни, дори ако любовта се окаже по-силна от всичко останало. През новата година се очертават кардинални промени в живота ви - покупка на жилище, кола или смяна на местожителството, дори в чужбина. Парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. Все пак подходете рационално и предварително направете личния или семейния си бюджет.

 

Пестеливостта е най-важна за Близнаците

Реализирането на отдавнашни, оригинални идеи през 2018 г. не само ще ви помогне за кариерно израстване, но и ще оправи финансовото ви положение. В средата на годината е възможна печалба от лотарията, наследство или връщане на стар дълг. За съжаление, при вас парите не се задържат за дълго, затова пестеливостта трябва бъде на първо място. Съветът към вас е да държите пари на влог и да си върнете дълговете към роднините. Особено ако те са в трудно финансово положение. До края на годината се отнасяйте реалистично към всичко, което засяга кариерата ви, финансовото ви състояние и възможностите за допълнителни доходи.

 

Ракът трябва да е внимателен с парите

Ще имате финансови затруднения през 2018 г., но сами ще сте си виновни, че парите не ви стигат. Затова трябва да бъдете пределно икономични. Не се увличайте по разкош, коли и скъпи вещи, иначе в края на годината ще сте без пукната пара. Но ако надделее разумът, материалната ситуация няма да се окаже толкова плачевна. За да подобрите финансовото си състояние, потърсете допълнителна работа или започнете свой бизнес. Не е желателно да се впускате в авантюри и да рискувате, иначе може и без покрив над главата си да останете. Бъдете благоразумни и внимателни, особено когато се отнася до пари и кариера.

 

Лъвът има шанс за доходен бизнес

През цялата 2018 г. ще се чувствате стабилни във финансово отношение, ако изключите ненужните покупки и развлечения. Хазартът и рисковите начинания няма да доведат до нищо добро, а само ще ви накарат да търсите допълнителна работа. Може да вложите пари в свой бизнес, ще бъде доходно. Още повече, че ще ви върнат стари дългове и ще ви предложат взаимно изгодно сътрудничество. Но не се задълбочавайте в меркантилни интереси. Около вас ще има толкова много радост в живота, че парите ще ви се сторят не толкова важни и значителни. Може част от тях да похарчите за подаръци за близките си, за пътувания и културни събития.

 

Девата ще получи добри пари за свършена работа

В средата на 2018 г. ще получите добра сума за извършена доста работа. Предстои ви обаче да се погрижите не само за себе си, за своето семейство, но и за близки роднини. Ще се наложи да похарчите доста пари за благоустройство на дома ви, лечение на възрастните ви родители и пътуване по лични дела. Но за всичко ще намерите пари, енергия и най-важното - желание. Все пак не се заравяйте целите в работа, нужно е повече да почивате и да се отпускате с приятели. Изхарчете известна сума за развлечения, покупки и пътувания по света. Още повече, че вие сами сте заработили прилична сума, която може да използвате за лични цели.

 

Благотворителността ще се отплати на Везните

Съдбата ще ви поднесе много възможности през 2018 г. да подобрите както финансовото, така и професионалното си положение. Звездите ви препоръчват да се заемете с благотворителна дейност. Ако дарите пари на тези, които се нуждаят от тях, всичко ще ви се върне преумножено. В никакъв случай не бъдете авантюристи и не оставяйте нещата на случайността. Ако рискувате и залагате в казино, можете на момента да се разделите със спестените си средства. Само усърдния труд, отговорността към работата и премислените действия ще ви помогнат твърдо да стоите на краката си и да разчитате на добри доходи.

 

Скорпионът може да разчита на стабилни доходи

Още през февруари и март 2018 г. ще почувствате стабилност на доходите и кариерен ръст. Не трябва да се отказвате дори и от дребните предложения и допълнителна дейност. Ако се появи още по-доходен вариант, хванете се за него. Не харчете парите си наляво и надясно. Щедростта е добро качество, но икономията ще ви помогне да запазите капитала си до декември. През лятото ще успеете да заработите прилични пари. Но ако ви трябват финанси за нещо голямо и скъпо, е добре да се обърнете за подкрепа към близките си. Важно е да не рискувате, да не участвате в хазартни игри и несигурни проукти. Бъдете по-рационални, особено в придобивките.

 

Стрелецът ще се радва на пари и кариера

През 2018 г. и парите ще ви бъдат достатъчно, и кариерата ви ще тръгне нагоре. Ще успеете да подпишете изгодни договори, да получите интересни проекти, възможно е дори да заминете на работа зад граница. Но не се възгордявайте със своите успехи, иначе късметът ще си отиде. Усмивката и дипломатичността да бъдат винаги с вас, тогава в работата ви ще настъпи плодотворен период. Много от вас ще забогатеят и вместо да вложат парите в бизнес, ще започнат да ги харчат неразумно. В резултат и портфейлът, и сметката в банката ще бъдат празни. За да не попаднете в тази ситуация, бъдете икономични и практични.

 

Козирогът да планира внимателно бюджета си

Не започвайте свой собствен бизнес или да се занимавате с нещо самостоятелно, ако не сте добре подготвени финансово за това. През февруари и март 2018 г. финансовото ви положение ще е нестабилно. Затова  трябва да планирате бюджета си и да не отстъпвате от него нито крачка. През цялата година трябва да бъдете по-икономични и рационални в покупките. В средата й са възможни големи финансови разходи, свързани с лечение или учене на дете. За да не усещате нужда от нищо, ще се наложи да работите денонощно. Едва в края на годината се очертава финансова стабилност и нова перспективна работа. Важно е да не намалявате темпото. 

 

Водолеят ще помага с пари на близки хора

Макар че за вас се очертава стабилна във финансово отношение 2018 г., харчете по-малко и по-умно, за да съберете пари за желаното далечно пътуване. В трудно материално положение обаче ще бъдат близките ви роднини или приятели и е възможно да се наложи да им дадете пари назаем. Не преживявайте, всичко ще ви се върне преумножено. Ако сте практични в покупките, никакви заеми и кредити няма да ви плашат. Важно е близо до вас да бъдат любимите ви хора и да нямат нужда от нищо. Ако все още не сте семейни, внимавайте при избора на половинката, една меркантилна особа може да ви лиши не само от финанси, но и от душевно спокойствие.

 

Рибите ще са в отлично финансово здраве

Ще се радвате на отлично финансово здраве. Ако осъществите творческите си планове, ще получите приличен хонорар за своите проекти. Само не се включвайте в авантюри и не рискувайте спестяванията си, за да запазите материалните ценности до края на 2018 г. Ще имате и доста финансови разходи, свързани със семейството и битови ангажименти. Бъдете практични в придобивките и изключете покупката на скъпи вещи. Но ако намерите допълнителна работа, можете да си позволите всичко, което душата ви иска. Значителни доходи се очертава да получите през пролетта и лятото. Тогава ще можете да си купите нов дом или автомобил.