Комплекс от услуги и професионални консултации как хората да печелят от земите си предлага на клиентите си първият в Русе офис на фирма „Агрион“. Портфолиото на компанията включва широк набор услуги, свързани с покупко-продажбата на ниви директно от собственик, от посредник или от корпоративен клиент. Предлагат се и възможности за активно управление на активи - отдаване под наем, аренда, замяна, покупка на земеделски стопанства и бизнеси.
На „Александровска“ 97 експертите на фирмата ще дават безплатни съвети на русенци към кого да се обръщат, за да разберат кой им обработва земята, къде се намира тя и какъв е най-удачният вариант тя да им донесе желания финансов резултат. Освен това ще помагат за разрешаването на търговски и юридически консултации.
„Агрион“ е първата фирма в бранша, която навлиза с професионално изградена верига от офиси - общо 21 в цялата страна. Компанията разглежда всеки парцел индивидуално спрямо неговите специфики и може да предложи оферта за покупка до два часа при максимално улеснена процедура за продавача, казаха от компанията. Портфолиото й от услуги включва още покупки на идеални части от имот, цялостно управление на наследствени земи, изплащане на рентата авансово и други.