Малко повече от две седмици остават до мача, в който украинецът Владимир Кличко ще защитава своите титли на световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория срещу българина Кубрат Пулев - официален претендент на Международната боксова федерация.

Владимир Кличко продължава своята подготовка за мача в австрийското селце Гоинг, а неговият мениджър Дейвид Уилямс в обръщение към феновете обяви втората седмица на спарингите.

Уилямс изказа своето задоволство от тренировките, съобщи, че Кличко е в отлична форма и обеща и занапред да съобщава нови подробности.

Освен занимания на ринга, Кличко-младши провежда и нетрадиционни тренировки. На една от снимките Владимир Кличко показа как прави "спаринг" под водата в басейна в хотела в Гоинг.

Освен това Владимир Кличко разказа и какво обядва: "Пържена кокошка със захаросани кори, чери домати, кориандър с ориз и пържени гръцки орехи. Ние използваме много ориз и макаронени изделия през тази седмица, за да издържаме натоварванията в спарингите". Мачът Владимир Кличко - Кубрат Пулев е на 15 ноември в Хамбург /Германия/.