Привидно перфектното семейството на Бионсе и Джей Зи може би не е толкова идеално, колкото се представя пред обществото.

След бурната реакция на сестрата на Бионсе, която нападна Джей Зи в асансьор на 5 май и беше заснета от камерите, всяка стъпка на двойката се следи под лупа. Появиха се не само слухове, че бракът им е пред разпад, но и непотвърдени информации, че чакат второ дете.

Според запознати източници Бионсе се отказала от плановете си да се разведе с рапъра, защото разбрала, че е бременна отново. В звездното небе се появяват все повече облаци след приказките на злите езици, че Джей Зи изневерява на жена си.

Според източник на Life & Style неверният съпруг бил "набит" именно заради забежките си. Източник разкри, че Бионсе е напълно наясно какво се случва с други жени и то благодарение на сестра си Соланж. Според мнозина разводът бил неизбежен и бил единственият вариант за Бионсе. Или поне докато певицата не разбрала, че е бременна с второто дете на рапъра. Засега новината остава непотвърдена, а според Ню Йорк Дейли Нюз говорител на изпълнителката отрекъл слуховете за бебето.

"Бионсе внимава изключително много за публичния си образ. Всичко, което прави е обмислено и планирано. Тя е обсебена от идеята за перфектното семейство, което показва пред света", добави друг запознат източник.