Раздялата никога не е лесна, особено когато причината е трето лице. Зъболекарката Анна Маковяк била толкова наранена, че бившият я оставил заради друга, че първата дадена възможност се оказала повод за отмъщение, и то по много болезнен начин - извадила му всички здрави 32 зъба от устата.
Марек Олзевски посетил кабинета на 34-годишната зъболекарка само няколко дни след раздялата им, защото имал зъбобол. За да отмъсти за изневярата му Ана му сложила голяма доза упойка и му извадила всички зъби.

„Опитах се да бъда професионалист и да се дистанцирам от моите емоции, но когато го видях да лежи на стола си помислих: "Какво копеле", заявила Ана, която работи във Вроцлав, Полша.

След като му извадила зъбите, тя завързала главата и челюстта на „любимия” с превръзка, за да не отваря устата си и му казала, че е имало усложнения и, че трябва да посети специалист.

Можете ли да си представите колко е бил шокиран Марек, когато разбрал какво всъщност се е случило. "Тя ми каза, че устата ми е добре, но няма да мога да чувствам нищо определено време, а че превръзката е там, за да защити венците, но че трябва да посетя специалист. Нямах причина да се съмнявам в нея, смятах, че е професионалистка", заявил той за "Дейли Мейл".

"Но, когато се върнах у дома и се погледнах в огледалото, не можех да повярвам. Тя ми беше изпразнила устата. Тя постигна целта си новото ми гадже сега ме остави, заявявайки, че не може да бъде с мъж без зъби", разказал той.

Срещу зъболекарката Анна се води разследване, тя може да получи до 3 години затвор.