Място, където удобството надделява над цените и територия, която може да се превърне в рай за спортните натури и хората, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. Това предлага новооткритият спортен център „Гейм“.
„Това е животът ми, 5 години мечтая да открия центъра“, обясни собственикът на спортното съоръжение Николай Ангелов. И разказа, че идеята му е била в режим стенд-бай известно време, докато събере средства за мащабния си проект. Той обаче вече е факт и в четвъртък вечерта 303-те кв.м бяха осветени тържествено от отец Владимир. „Идеята на спортния център е да събере на едно място най-добрите инструктори по аеробни спортове и танци. Тук хората могат да разчитат на удобен лукс и цени, каквито са в целия град“, обясни още Ангелов. И защото е реализирал намеренията си напълно, смята, че центърът няма аналог в града.
Сред най-интересните предложения на „Гейм“ са тренировките по зумба, комбо флекс, тотал боди ефект, тае-бо, пилатес и йога.
Зумбата, която е изключително популярна през последните години, се води от Юлия Маринова. Спортът дори е в няколко разновидности според предпочитанията на хората - зумба в кръг, зумба фитнес и дори групи за най-малките - от 3 до 6 години и за малчугани на възраст между 7 и 12 години. Тренировките по зумба за деца води Десислава Петрова, която разкрива тайнствени движения в курс по йога за начинаещи. Комбо флексът с Юлия е подходящ за хората, които предпочитат по-силови тренировки, тъй като съчетава зумба движения с упражнения.
Тренировки с тежести и топки пък представлява системата тотал боди ефект, която води Адриана Маринова. Тази сравнително непозната група от упражнения има за цел да оформи и стегне тялото. Адриана е инструктор и по тае-бо, което е доста позната тренировка, в която се съчетава аеробиката с движения от бойните изкуства.
Гъвкавост, изваяни форми и гарантирано по-малко стрес обещава за своята група инструкторът по пилатес Силвия Николова. Полина Кинова и Ваня Чолакова пък са ръководителите на курсовете за деца. Полина води модерен балет, а Ваня - народни танци за деца от 5 до 12 години.
Огромният плюс на тренировките в група е, че няма риск от допускане на грешки, защото изпълнението на упражненията се наблюдават от инструктор. Ние следим натоварването да става по правилен начин, обяснява Адриана. Освен това колективният спорт е силно мотивиращ и носи много позитивни емоции. Като едно от най-важните неща за приятната атмосфера в център „Гейм“ отчитат стимулиращата музика, която тече по време на тренировките в огромната огледална зала. Така хората хем успяват да се отпуснат, хем да се заредят с енергия за спортуване.