Връзката между певеца Енрике Иглесиас и тенисистката Анна Курникова е в беда. 32-годишната красавица признала, че се чувства ужасно разочарована от нежеланието на приятеля й да се оженят, въпреки че тя държи да сключат брак след 12-годишна връзка.
"В момента двамата се движат по ръба на скала. Анна е уморена да чака Енрике да реши дали иска да се ожени за нея, или не. Те са заедно от толкова години, но тя усеща, че нещата никога няма да продължат напред. За това е готова да си тръгне", разкри близък до нея източник.
Има надежда Енрике и Анна да разрешат проблема си, тъй като това не е първият път, в който двамата са пред раздяла заради брака.
"Спорили са за това и преди, но са успявали да изгладят нещата и да продължат заедно. Времето ще покаже", коментира още източникът.
"Не мисля, че бракът ще направи някаква разлика. Може би защото родителите ми са разведени, но мисля, че не можеш да обичаш някого повече, само защото си се подписал на лист хартия. В днешно време не е табу да имаш деца без да си женен", смята Иглесиас.