Истинско руско нашествие се случва на сцената на X Factor от началото на шоуто досега. След сибирското чудо Виктория Куприна в утрешния епизод на музикално шоу №1 в света зрителите отново ще станат свидетели на руския музикалент талант. Пред съдиите ще застане 63-годишната Людмила, която работи като учителка в детска градина. Тя е родена в Чечня, но от 40 години живее в България. Възрастната участничка ще признае, че музиката е нейната голяма мечта и ще докаже, че за таланта няма възраст. Как обаче ще я оцени журито и ще се притесни ли от сериозната й възраст, ще разберем утре, вторник, от 21.00 ч. по Нова ТВ. 
 
Освен руските таланти, силно присъствие във втория сезон продължават да имат и младите кандидати. След успеха на 15-годишната Ана-Мария, на сцената на X Factor утре ще излезе още една 15-годишна претендентка. След нейното изпълнение конкуренцията сред 15-годишните ще стане още по-сериозна.   
 
След блуса от миналата седмица, Заки и Саня отново ще затвърдят имиджа си на танцуваща двойка – съдийската катедра бързо ще се превърне в дансинг, където двамата ще изиграят истинско хоро.
 
Тази седмица музикално шоу №1 в света ще превземе ефира във вторник, четвъртък и петък, точно в 21.00 ч. Съдиите обичат лоши момчета – в тази истина зрителите ще се убедят в петък, когато именно X Factor ще опитоми недисциплинирания кандидат и именно лошото момче ще допадне на съдийската четворка.
 
Пророчески сън пък довежда 27-годишната Катерина в X Factor. Змии излизат от устата й и след консултация със специалист е убедена, че мястото й е именно на сцената на X Factor. Точно тя е участничката, която ще се обясни на Любо в любов.
 
И още – възможно ли е момиче, което работи на нивата и продава зеленчуци да пее ангелски? И защо журито на X Factor си хареса текстописец на поп фолк песни – всичко това ще стане ясно тази седмица в X Factor.