На 7 май независимият кандидат за евродепутат Виктор Папазов започва обиколка в десет български града, съобщиха от пресофиса на Папазов.

Във Велико Търново, Плевен, Русе, Варна, Добрич, Бургас, Сливен, София, Пловдив и Стара Загора той ще проведе семинари на тема "Да поговорим за парите". С него са магът Астор и певецът Валди Тотев, които ще имат безплатни представления след семинарите.

Предизборната обиколка на Папазов започва на 7 май от Велико Търново.

Виктор Папазов е основател на Българската фондова борса, икономист и финансист. От 1991 г.участва активно в създаването и развитието на капиталовия пазар в България – законодателство и институции. Бил е съветник към икономическите комисии в парламента, преподавател в Университета за национално и световно стопанство,член на настоятелството на Американския университет в България. Има магистърски степени от УНСС, специализация Advanced Management Program в Harvard Business School (2005 г.), възпитаник на Georgetown Leadership Seminar (1996 г.). През 1998 г. Световният икономически форум в Давос го избира за Глобален лидер на бъдещето.