"Нищо няма да ви обяснявам, не съм длъжен. Невероятно е, че вие нищо не знаете, но винаги имате мнение", избухна ядосаният мениджър на Арсенал Арсен Венгер, след като бе запитан от журналисти за офертата на "артилеристите" за Йоан Кабай.

Наставникът на Нюкасъл Алан Пардю се оплака, че в последния момент преди мача на "свраките" с Манчестър Сити са получили оферта от Арсенал за Кабай, която е размътила главата на френския халф и той бе изваден от групата за двубоя. "Няма нищо за обяснение. Преди всичко, вие нищо не знаете, не знаете дори дали сме отправили оферта, но все пак правите заключения. Невероятно е, че вие нищо не знаете, но винаги имате мнение. Нищо няма да ви обяснявам, не съм длъжен да го правя. Ако направим трансфер, ще ви информираме, както винаги правим. Всичко останало си остава за нас", отговори Венгер на журналистите на пресконференцията преди мача с Фенербахче днес.

"Не е нормално от една страна да ни нападате, че не купуваме нови играчи, а от друга, че се опитваме да купим. Искам да подчертая, че през последните 16 години ние винаги сме били много успешни в трансферната си политика. Ако погледнете играчите, които ще играят срещу Фенербахче, всички те са на топ ниво. Никога не забравяйте това", допълни френският специалист.