Лично аз имам възможност и нагласа да присъствам на свиканото извънредно заседание на парламента, обяви в Ямбол лидерът на "Атака" Волен Сидеров. От думите му на пресконференцията стана ясно, че той е против президентското вето. "Всеки от групата обаче има възможност и да се изказва и да гласува по съвест, аз не съм като Бойко Борисов да се отъждествявам с партията", заяви Сидеров.Сидеров уточни, че ден преди заседанието парламентарната група на "Атака" все пак ще се събере, за да "обсъди нещат"а. "Може, ако се разберем с колегите, да не влизам в парламента, след като толкова много плаша Бойко Борисов", пошегува се лидерът на националистическата партия.
..
Преди пресконференцията Сидеров направи дарение от 2500 лева за храм "Свети Николай Чудотворец" в родния му град, като подчерта, че това въобще не е първата църква, която той и "Атака" даряват. Средствата ще се използват за належащи ремонти и енергоспестяващо осветление, но главното желание на Сидеров е да започне възстановката на стенописите.

Днес в Ямбол беше задействан и първият етап от дарения на "Атака" за крайно бедни семейства - 100 вече са получили и ще получават пари и хранителни продукти.