Пипи Дългото чорапче, Снежанка, Пинокио, Баба Яга, Пчеличката Мая, страшни роботи, феи вълшебници, принцеси, смелите Батман, Спайдърмен и Зоро и още много герои от класически и анимационни приказки се събраха в четвъртък след обед на карнавал, за да отпразнуват заедно втория рожден ден на детската градина „Смехорания“.
Заедно с професионалистите в организирането на детски тържества от „Веселяците“ мъниците дефилираха с костюмите си, а след това увлякоха в забавата и техните родители. Всичко това се случи на територията на сладкарница „Фиоре“ в „Мега мол“, която пък поглези гостите си със сладкиши, ароматно кафе и уют.
И както прилича на рожден ден, торта имаше и бе напълно достатъчна за десетките детски ръчички, нетърпеливи да опитат от майсторски приготвената сладка приказна фантазия.
Този рожден ден бе нетрадиционен, тъй като рожденикът раздаваше подаръците на всички смехорани, които се бяха постарали да изберат приказките и героите, в които ще се въплътят.
Благодаря на родителите, че ни се довериха и повериха на нашите грижи най-ценното, което имат и  сме заедно тук с колегите, за да празнуваме, каза преди да разреже тортата управителката на детска градина „Смехорания“ Мариана Статева.