Феновете на HTC вече с нетърпение очакват премиерата на флагмана на марката - One M8. VIVACOM започва записвания за телефона тук, като още от днес всеки може да тества качествата на устройството в специализираните магазини на оператора в The Mall и Mall of Sofia. На първите сто клиента, които са се записали на сайта, закупят HTC One M8 от търговската мрежа на телекома и върнат коректните си данни за доставка, VIVACOM ще подари оригинален HTC Dot View калъф.

Дългоочакваният HTC One M8 e с 5.0“ Super LCD3 дисплей и изпълнява изключително бързо всички потребителски команди, тъй като е снабден с четириядрен 2.3GHz процесор Qualcomm Snapdragon 801 и работи под Android OS, v4.4.2 (KitKat).

Снимките от този телефон са невероятно красиви и детайлни, защото задната камера на устройството е Duo Camera с UltraPixel технология. Има и  допълнителна 2MP камера, а предната широкоъгълна 5MP камера помага за направата на най-красивите „селфита“. Корпусът на телефона е алуминиев, а една от най-удобните функции е Power Saving режим, който удължава живота на батерията с до 40%.

HTC One M8 ще бъде в продажба в мрежата на VIVACOM от  началото на месец май.