Единственото, което ми остана от брака с Тадаръков, са децата. Нищо, нищо друго. Това е. Той не ми е давал пари. През цялото време съм се издържала сама. Със заплатата си на журналист съм си покривала разходите. Това, че по медиите пишеха, че съм била носена на ръце, е една легенда. В интерес на истината съм му правила по-скъпи подаръци, отколкото той на мен. Това заяви в „Горещо“ журналистката Светослава Рудолф, чийто развод излезе извън рамките на добрия тон. „Мислила съм си, надявала съм се през всичките тези години, че съм се оженила за мъж на ниво. А се оказа, че пред съда той твърди, че е трябвало да плащам за децата си, за издръжката на семейството. Но, извинявай, когато твърдиш навсякъде, че си богат, не можеш да казваш – жена, плащай наравно с мен. В съда той още каза, че ако те бъдат присъдени на мен, ще им спре изцяло издръжката. Той заяви, че ще плаща не според доходите си, за които твърди, че са 40 000 на година, а според закона – по 80-100 лева на месец. Това джентълмен ли е? Мъж на ниво ли е това?“, попита риторично Светослава.

Тя допълни, че след като станало ясно, че се разделят, двамата не са си разменили и дума. „Живея си в моята малка част от апартамента. А той живее в останалата, която е заключил с ключалки и какво ли не. Тадаръков не живее в апартамента. Не знам къде и с кого живее. Хич не се интересувам от неговия личен живот. И това е съвсем умишлено, тъй като това ще ме нарани мен самата“, сподели журналистката.

Тя поясни, че още преди да се тръгне към развод е подавала в МВР жалби срещу съпруга си – заради нервните му избухвания и истеричния му характер. „Сега разбирам, че съм била следена от тази паралелна държавна структура към МВР, заради която стана скандала и обвиниха бившия министър Цветан Цветанов. Като първоначалната сума за следенето ми е била 30 000 лева“.

Светослава каза, че децата приемали раздялата им „много хладнокръвно“. „Много са амбициозни, нямам проблеми с тях. Само не искат да им говоря по този въпрос, за да се самосъхраняват. И аз го правя“, каза тя.