RGB (red, green, blue – червено, зелено, синьо) се нарича премиерният спектакъл, който училището за танци и модерна култура The Center представя премиерно. Събитието е на 17 май, на сцената на Младежкия театър „Николай Бинев“, съобщават организаторите.
По думите им RGB е повече от танцово представление, което обединява танц, визуални изкуства, светлинни картини и звукова среда, а магията на светлината е основният вдъхновител на хореографите и танцьорите. Името се свързва с основните цветове от видимия спектър на светлината - червено, зелено и синьо. 
RGB е вълшебно пътуване в света на светлината, цветовете и звука, където всяка стъпка на танцьорите разказва история, разказват от екипа на продукцията. 
The Center има над 20-годишна история. Създадени са над 30 танцови спектакъла и четири театрални постановки. Участват в различни мултижанрови проекти, между които са тези с варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров",  благотворителни кампании за УНИЦЕФ, като и инициативи за деца със специални потребности. The Center е основен партньор и съорганизатор на международния танцов лагер OMG Dance Camp за 2017 и 2018, с повече от 350 участника.
/ДД