За първи път реших да участвам в играта на „Утро“ и MG Travel заради самото Лондонско око, което трябваше да разгадаем и да подредим като пъзел, сподели развълнуваната Ирина Петкова. Вчера тя беше изтеглена от ръката на служителя в MG Travel Деян Герасимов и се сдоби с прекрасна безплатна почивка за двама в тризвездния хотел „Престиж“ в луксозното село Арбанаси.
Ирина има лична история с Лондонското око. Семейството планирало екскурзия до британската столица, но в последния момент й се наложило да остане в Русе и за мегаполиса на Темза тръгнали само синът й Калоян и майка й Антоанета. Върнали се пълни с впечатления, но най-големите емоции били при разказа за Окото.
Съжалявам, че не бяхме заедно, казва днешната ни победителка.
Още като видяла елементите от пъзела в „Утро“, 36-годишната счетоводителка в Русенската адвокатска колегия разпознала пропуснатата забележителност и решила да събере всички части на снимката. Отначало мислела да играе с името на майка си, но сметнала за по-удачно да не го прави. Още повече, че никой от нейното семейство и близки не знаел за това, че Ирина участва в играта. Но пък след като научи от „Утро“ новината, че печели безплатен уикенд, веднага я сподели с родителите си Антоанета и Тодор. И не просто заради бликащата радост, а и заради съвпадението, че точно вчера те отбелязваха 37 години семеен живот.
И тъй като многото щастливи събития за Ирина се струпаха в един ден тя дори заяви, че ще отиде и да пусне тото. От играта на „Утро“ ще отидем в Арбанаси, а от джакпота на тотото може и в Дубай или Бразилия, с усмивка се замечта късметлийката. Оказва се, че пътуванията и опознаването на нови места са любим начин за изкарване на почивката и Ирина с удоволствие би опознала по-екзотични дестинации.
Освен Лондонското око, което е на сърце на майка й Антоанета, този кръг е знаменатален за семейството на счетоводителката заради дестинацията, към която печелившите ще се отправят.
Влюбени сме в Арбанаси и или ще подаря екскурзията на родителите си, или всички заедно ще си направим семейна почивка, сподели късметлийката. Ирина и всички, които са участвали досега в играта на „Утро“ и MG Travel, продължават да се борят за голямата награда - романтична почивка в Неапол.