Музикалната легенда Том Джоунс открито си призна, че е в плътните редици на мъжете под чехъл. Прочувственият изпълнител на "Дилайла" и още много романтични хитове сподели, че съпругата му е твърдо против той да организира шумни и пищни тържества в дома им.

Въпреки страстта на Том Джоунс към музиката и големите компании съпругата му не пропуска да тропне с крак всеки път, когато на Том му се прииска да организира шумен купон на територията на дома им.

"Не правя тържества вкъщи. Жена ми е много спокоен човек и става много нервна, ако някой се появи. Роби Уилямс дойде на гости веднъж и жена ми остана в спалнята, въпреки че го познава", разказа звездата пред британският вестник "Метро".

"Мелинда просто не е такъв човек, тя не обича шумните купони. За сметка на нея аз ходя много на тържества в чуждите къщи", добави с усмивка Том.

"Има много условия за успеха на един брак. Това че се обичаме един друг със сигурност е най-важно, имаме еднакво чувство за хумор. С Мел се познаваме до болка и любовта ми към нея е извор на живот", каза още певецът.