Един от любимите съвременни комици Кръстю Лафазанов обещава на русенци предозиране със смях, от който дълго след това ще ги боли коремът. Комикът ще гостува в Русе на 8 септември със спектакъла „КОМИКадзе на КръстЮпът“ на театър „Ела“. Сценарият и постановката са на покойната съпруга на Лафазанов - Елена Начева, а оригиналната музика и изпълнението са на Андрей Чолаков и Георги Крис Лафазанов.
Спектакълът е нагледен урок защо не се продават на КръстЮвичар КръстЮвицове и защо не се канят гости на чужда софра от свое име, без да има готовност да се плати сметката и цената. И още: Открито намигване защо не се учи пилот как да пилотира вертолет на база дългогодишния ни опит от каране вертолетчето на въртележката. Голям смяхопраз! Така антоацията за спектакъла, който спечели трета награда в тазгодишния конкурс „Комедиен хит на сезона“, съблазнява зрителите.
„Когато човек осмее проблема, застава над него и има усещането, че го е победил. Не е лесно да разсмиваш хората. Цял живот се уча да го правя. Идеята е да се зареждаме взаимно и техните усмивки да събуждат и моята енергия. За да продължавам да работя това, което толкова много обичам“, споделя в свое интервю Кръстю Лафазанов.
Спектакълът на Елена Начева доказва, че глупостта е излечима, а хуморът е магическата панацея. Кръстю Лафазанов се явява като нашия лекар на повикване, но вместо упойка и скалпел, прилага методите на „смехолечението“ в рамките на закачливия моноспектакъл.
„Много ми е приятно да играя точно това представление. Играх го и в чужбина. Напомня ми за жена ми, която, за съжаление, вече не е сред нас“, споделя Кръстьо Лафазанов.
„КОМИКадзе на КръстЮпът“ ще се развихри на сцената на зала „Филхармония“ на 8 септември от 19 ч. Билетите вече са в продажба в „Грабо.бг“ и „Опознай.бг.