Коалиция „Продължаваме Промяната-Демократична България“ закри предизборната си кампания с уникално визуално шоу и DJ парти пред НДК. Пред събралите се граждани и симпатизанти Асен Василев заяви, че във време на война, енергийна криза, нашата икономика е пораснала с почти 4%. Най-накрая станахме първи в добрите класации, добави Василев. По думите му на 2 април изборът е между това България да стане нормална европейска държава или да се връщаме обратно към "латиноамериканския модел на управление". 
Трябва да направим България да бъде добра новина за всеки и това сега е възможно, заяви Христо Иванов. Всеки един глас повече в неделя е един компромис по-малко, когато трябва да правим правителство, добави той. 
Атанас Атанасов каза, че коалиция ПП-ДБ е единствената политическа сила, която може да изведе България на европейския път. 
В тази книга на каузите има 77 граждански организации, които защитават каузата за един нормален европейски живот. Вярвам, че на 2 април ще имаме истинска победа, заяви Петков.