Управителният съвет на БФБаскетбол утвърди "Арена София" за домакин на Финалната осмица на турнира efbet Купа на България за мъже. В офиса на БФБаскетбол в срок беше получена само една заявка за домакинство на турнира - обединена кандидатура от столичните ЦСКА и Левски.
Във връзка със заетостта на най-голямата спортна зала у нас "Арена София" бяха променени и датите за провеждане на турнира. Финалната осмица ще се състои в периода 21 до 24 март. Така четвъртфиналите на турнира ще бъдат на 21 март, полуфиналите на 22 март, а на 24 март ще се определи и новият носител на трофея.
Четвъртфиналните двойки и жребият за полуфиналите ще бъде теглен на 8 март в конферентното помещение на зала "Триадица" от 12:00 часа.
В съответствие с новата програма на efbet Купа на България, Управителният съвет на БФБаскетбол промени и програмата в календара на третия етап на Националната баскетболна лига. Така мачовете от 26-ия кръг, насрочени за 18 и 19 март, бяха отложени за 28 март (вторник) и 29 март (сряда) за участниците във финала на Купа България.