Изложба с добавена реалност представя варненската галерия „Ларго“. Експозицията носи името „Светът има нужда от младите“ и е на търновската арт група „Co-Interaction“, в която членуват художниците Светослав Косев, Симеон Желев и Атанас Марков. 
В изложбата са показани дигитални рисунки, посветени на проблемите в професионалната реализация на съвременните млади хора. Авторите, които са преподаватели във Великотърновския университет, забелязват сред студентите си обезверяване и съмнения във възможностите за намиране на работа след завършване на образование. За БТА те споделиха, че наблюденията им са базирани на години работа. Те смятат, че изразявайки чрез изкуството стремежите на младите хора, ще им помогнат да повярват, че светът има нужда от тях. Творческите занимания, физическите активности и спортът помагат за адаптацията към света на възрастните, смята Симеон Желев, който е изобразил именно такива сцени в творбите си. 
Добавената реалност в изложбата представлява приложение, което всеки може да добави безплатно на своето мобилно устройство и да види като допълнение на платната тематични движещи се обекти или анимация. Според автора Атанас Марков, тези допълнителни образи ще допринесат за по-големия интерес при разпространението на изложбата и нейното по-добро възприемане от младите хора, които са закърмени с технологиите, интернет средата, компютърните игри, виртуалната реалност, общуването в социалните мрежи.
Експозицията „Светът има нужда от младите“ ще бъде мобилна, предвижда екипът на галерията. След първото ѝ представяне в Арт галерия „Ларго“, тя ще гостува в Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ във Варна, съобщи за БТА галеристката Нели Вълчева. Предвижда се разполагането на творбите и на открито във Варна и Велико Търново през летните месеци.
Тримата автори са обединени в арт групата „Co-Interaction“ от няколко години. Дейността им е насочена към проекти, включващи високотехнологични средства. Те отбелязват, че трудностите на родените след 1990 г. не са само поколенчески проблем. Младите хора не желаят да започнат работа веднага след завършването си, защото нямат увереност в себе си. Това създава у тях усещането, че не са нужни на обществото, че са непригодни и светът не е гостоприемно място за тях, е тяхната констатация. Преподавателите смятат, че това безверие води до инертност, безнадеждност и създаване на маргинализирана прослойка без перспектива, а дискусиите по тази тема в обществото са редки, вечно измествани от други, уж по-важни проблеми.
Художниците подчертават, че в областта на визуалните изкуства темата също не е достатъчно интерпретирана чрез създаване на творчески продукти, а всъщност бъдещето на света е изцяло зависимо от успешното приобщаване на младите хора към общественото развитие.
Светослав Косев е завършил ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, където преподава от 2002 г. От 2019 г. е декан на Факултета по изобразителни изкуства. Работи в областта на графичния дизайн, плаката, живописта, витража, пространственото оформление и всички съвременни форми на визуалното изкуство. Носител е на Награда за компютърна графика на десетия конкурс на „Corel draw“ в Канада.
Симеон Желев е асистент в университета, където е завършил графичен дизайн и визуални комуникации. Има дисертационен труд на тема „Графити изкуството и социализация на калиграфията в края на XX и началото на XXI век“. Участвал е в национални и международни  изложби и кураторски проекти в София, Велико Търново, Лодз (Полша), Кешан (Турция). Има награди за комикс, калиграфия и шрифт.
Атанас Марков има докторска степен по изкуствознание и изобразително изкуство. От 2009 г. работи като преподавател във ВТУ по компютърна графика, мултимедийни технологии и фотография.