Комедията "Искам вашия мъж" ще бъде представена на сцената на плевенското читалище "Съгласие 1869". Това съобщи за БТА Петя Лакова от културния институт. 
Спектакълът е част от репертоара на Сатиричен театър "Алеко Константинов". Режисьор е Владлен Александров, а в ролите плевенчани ще видят актьорите Силвия Лулчева, Кирил Ефремов и Рада Кайрякова.
"Искам Вашия мъж“ е комедия на тънките чувства, болезнени надежди и невъзможните очаквания, за отчаяното търсене на любов, на близост, на нежност и на желанието да бъдеш с другия.
Билети за комедията "Искам вашия мъж", която ще бъде представена на 16 февруари, четвъртък, от 19:00 часа, вече са в продажба на касата на читалището. 
Както БТА съобщи, ценителите на театралното и танцово изкуство в Плевен имат възможност да посетят представленията на няколко гостуващи трупи през февруари. 
Народният театър "Иван Вазов" ще гостува с два спектакъла на 15 и 16 февруари. На сцената на Драматично-куклен театър "Иван Радоев" ще бъдат представени "О, ти, която и да си"- лиричен колаж за любовта по стихове, писма и спомени на Иван Вазов от Мирела Иванова, и "Две" от Таня Шахова.
За пореден път в Плевен ще се представи и трупата на Ловешкия театър – на 20 февруари.