Съдът в Разлог остави в ареста жена, обвиняема за притежание на близо половин килограм марихуана, съобщиха за БТА от съда. 
Районният съд е уважил искането на прокуратурата и е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемата за притежание на високорисково наркотично вещество – марихуана. 
Както БТА писа, в събота около 14 часа, при специализирана полицейска операция, в района на Разлог е спрян за проверка лек автомобил, управляван от 25-годишна жена. В багажника на автомобила от органите на реда е открит пакет със суха тревиста маса, която при направен полеви тест е реагирала положително на марихуана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград. Откритото количество марихуана е близо половин килограм. 
На заседание днес Районен съд – Разлог уважи искането на прокуратурата и остави в ареста обвиняемата млада жена. От съда посочват, че определението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Благоевград. В случай на жалба делото е насрочено за 7 февруари, вторник, от 14:30 часа.