Временна организация на движението се въвежда на улиците „Старозагорска“ и "Никола Самев" в района на болницата в Казанлък, съобщават от пресцентъра на местната администрация. 
Промените ще важат от днес до 20 януари в часовия диапазон от 8:00 до 17:00 часа. 
Участъкът на улица "Старозагорска" в района от кръстовището с улица „Тулово“ до улицата без име, разположена западно от Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Христо Стамболски“, ще бъде затворен за движение, спиране и паркиране. Затворени ще бъдат и двете платна на улица „Никола Самев“ в участъка от кръстовището с улица „Генерал Радецки“ до кръстовището с улица „Константин Бозвелиев“, посочват от общинския пресцентър..
Въвежда се временен режим на движение на моторни превозни средства по обходните улици и булеварди към съществуващата улична мрежа в града.
Временната организация на движението се налага във връзка с изпълнението на проект на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в Казанлък. Както БТА съобщи, дейностите по проекта започнаха през март 2022 година, а крайният срок за приключването му е през май т.г.