Улицата, разположена западно до Многопрофилната болница „Д-р Христо Стамболски“ и паркингът, южно от Детска градина „Мечо Пух“, в Казанлък ще бъдат затворени за движение и паркиране от 8:00 часа на 16 януари до 17:00 часа на 18 януари, съобщават от пресцентъра на местната администрация.
Въвежда се временна организация на движението със затваряне на двете пътни платна за движение, спиране и паркиране в участъка на улица „Генерал Радецки“ и улица „Цар Борис I” до кръстовището на улицата без име, западно от болницата, с улица „Старозагорска“, уточняват от общинския пресцентър. Временният режим на движение на моторни превозни средства ще се осъществява по обходните улици „Капитан Петко войвода“, „Старозагорска“ и „Тюлбенска“ към съществуващата улична мрежа в града. 
Временната организация на движението се налага във връзка с изпълнението на проект на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Стара Загора по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в Казанлък. Както БТА съобщи, дейностите по проекта започнаха през март 2022 година, а крайният срок за приключването му е през май т.г.