Група американски сексолози се заеха да съставят... кодекс на идеалната любовница. След дълго проучване те синтезираха 7 правила, съобщава "Монитор". Ето какво се е получило:
1. Задължително се интересувайте от теми, свързани със секса. Основните детайли винаги са едни и същи, но се появяват нови интересни техники и дори „модни тенденции“. Тази точка е особено важна за жени с дълготрайна връзка, която обичайно води до скука в леглото.

2. Определете сама за себе си понятията „любов“ и „влюбеност“. Влюбеността е причина за началото или края на дадена връзка и понякога може да прерасне в любов. Освен това в зрялата любов има място за рационалност и взаимни отстъпки. Всеки човек е индивидуален в своите предпочитания, желания и ценностна система, на които той държи. Любовта предполага приемане на общи правила за съвместен живот, създаване на общи навици и традиции.

3. Бъдете вярна на характера си. Той се формира още в най-ранно детство и именно заради него даден човек ви обича. И все пак не забравяйте, че сте момиче. Не бъдете твърде самостоятелна, тъй като мъжете обичат да се чувстват всемогъщи пред своите партньорки. Не губете женствеността си.

4. Научете се да разбирате желанията на хората, старайте се да вникнете в мъжката психология. Така сама ще избегнете разочарованията от партньора.

5. Променете обстановката около себе си. Някои дребни детайли могат да направят живота ви къде-къде по-комфортен, затова не пренебрегвайте здравословния егоизъм.

6. Редовно правете секс. Така ще избегнете повечето типични женски проблеми и по-често ще сте в добро настроение. Не напразно французите наричат оргазма „малката смърт“, защото след него тялото буквално се презарежда, а сънят става по-пълноценен.

7. Не напрягайте себе си и партньора си. Споделена чаша топло мляко с какао, вкусна храна, дрямка – тези малки радости сближават повече, отколкото очаквате.